14 Ağustos 2015 Cuma

Planlanan Çizgi Romanlar

Çevirisini yapmayı planladığım serilere buradan ulaşabilirsiniz.
Resimlerin üstüne gelerek serilerin ismini öğrenebilirsiniz.
Yorumlardan ya da "Bana Ulaşın" kısmından seri önerebilirsiniz.



3 yorum:

  1. blogunuzu bugün itibariyle keşfettim.black widow sayınızı inceledim epey memnun kaldım.işçiliğiniz oldukça güzel.böyle bir seriyi seçmenize ise bayıldım.uzun zaman böyle güzel işler yapacağınızı umuyorum.lütfen bir hevesle başlayıp 1-2 ay sonra bırakan bloglardan olmayın.sıkı bir giriş yaptınız umarım devamı da gelir.bir de seri önerebilirsiniz demişsiniz marvel now konseptinden 1 seri daha eklerseniz sevinirim.seçim konusunda dayatma yapmamak adına isim vermeyerek size bırakıyorum.black widow'u seçen zevke güveniyorum.tabi eğer sizler de arzu ederseniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, elimden geldiğince ben de devam etmek istiyorum. Biraz ani bir karar oldu ancak Roket Rakun'u çevirmeye karar verdim. İlk sayısı da yayımlanmış durumda, iyi okumalar dilerim.

      Sil
    2. roket rakun'un ilk sayısı 2014 yılında en çok satan ilk 20 çizgi roman arasına girmişti.hickman'ın avengers serilerinin bile bu başarıyı elde edememiş olması seçmiş olduğunuz serinin ne kadar muhteşem olduğunun göstergesidir.seçimleriniz nokta atışı.umarım kısa sürede blogunuza olan ilgi artar ve hak ettiğiniz noktaya ulaşırsınız.

      Sil