3 Ağustos 2015 Pazartesi

Netflix'den Marvel Bombaları!


Kahramanlık işi zor iştir. Suç ile savaştıktan sonra hiçbir yara almadan eve dönebiliyorsanız ya işinizde çok iyisinizdir ya da bir şeyleri doğru yapmıyorsunuzdur. Maalesef ki Matt Murdock, birçok kez yaralanmış ve hemşire Claire onu tedavi etmiştir. Claire, her ne kadar ana karakterler kadar fazla görünmese de çok önemli bir görev üstlenmiştir. Bu sebeple ikinci sezonda da olacağının açıklanması birçok hayranı memnun etti diyebiliriz.

Netflix'in yaklaşan Marvel programlarını birçok kişi biliyordur ancak kısaca bir özet geçelim. Daredevil'in ilk sezonunun ardından 2015'in son çeyreğinde A.K.A. Jessica Jones yayına başlayacak. Burada Luke Cage'i de ilk defa görebileceğiz. Ardından ise 2016'da Luke Cage ve Iron Fist kendi dizilerine kavuşacak. Hepsinin ilk sezonlarının bitmesinden sonra bu karakterlerin bir araya geldiği mini bir dizi olan The Defenders yayınlanacak.

İşte bu yoğun programda en önemli ve ortak karakter ise Claire. Rosario Dawson'un rolüne devam edeceğini açıklayan Netflix, oyuncunun sadece Daredevil'de değil yaklaşmakta olan diğer Marvel programlarında da bulunacağını açıkladı. Bundan hareketle Nick Fury'nin filmlerde yaptığına benzer bir görev üstleneceğini söyleyebileceğimiz Claire'ın, bu kahramanların ortak noktası olacağını düşünüyorum.


Birçoğumuzun Doctor Who ile tanıdığı David Tennant'ın da bulunduğu A.K.A. Jessica Jones'un çekimleri tamamlanmak üzere ve senaryoların yazılması hemen hemen bittiğinden dolayı Claire'ın burada görünüp görünmeyeceğini bilmiyoruz. Bu da geriye oynaması için Luke Cage, Iron Fist ve Defenders'ı bırakıyor.

Çizgi romanlara baktığımızda Claire'ın Luke Cage ile bir ilişkisi olduğunu görüyoruz. Tabii sonunda Luke Cage'in başını sürekli derde sokmasından sıkılan Claire, ondan ayrılıyor. Hala Luke Cage serisinde ne olacağını bilmiyoruz ancak buna bakarak Dawson'un bu seride başrol olması ihtimalinin de olduğunu söyleyebiliriz.


Tabii Netflix durmak bilecek mi orasını bilmiyoruz. Daredevil'in ikinci sezonunda görülecek olan Cezalandırıcı karakteri ile ilgili konuşan Ted Sarandos, başta Cezalandırıcı olmak üzere diğer Marvel karakterlerinin de ilerleyen zamanlarda kendi dizilerine kavuşabileceğini söyledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder