3 Ağustos 2015 Pazartesi

Grant Wilson (Ravager) Kimdir? [Deathstroke: Sayı #04'ten Önce Okumayın!]

Ve evet, sonunda hepimizin merak ettiği "Çantada ne var?" sorusu dördüncü sayıda cevap buldu. İçinden çıkan şeyler Grant Wilson'un eşyalarıydı ve bu birçoğumuzu şok etti.



Her şeyden önce Grant Wilson'un kim olduğuna bakmakta fayda var.

Slade Wilson'un en büyük oğlu Grant Wilson, Deathstroke'u kendisine örnek alarak büyüdü ancak ailesi ayrı olduğundan dolayı bu paralı askerin aslında babası olduğunu bilmiyordu. Askeri okuldan sonra New York'a taşındı ve burada H.I.V.E. üyeleri ile birlikte takılmaya başladı. Ancak yeni arkadaşları yüzünden kız arkadaşı Carol Sladky ile arası iyi değildi.

Bardağı taşıran son damla Starfire'ın evine çarpması oldu. Evi, uzaylı prensesi kovalayan Gordanianlar tarafından yıkıldı. Teen Titans, Gordanianlara karşı koydu ancak evi yıkılan ve kız arkadaşı tarafından terk edilen Grant, Teen Titans'ı ve Gordanianları suçladı.

İntikam düşüncesiyle H.I.V.E. bilim adamlarının ona Deathstroke'unkine benzer güçler vermesine izin verdi. İlk Ravager olarak Titanları öldüreceğine yemin etti. Her ne kadar Deathstroke, ona güçlerinin dengesiz olduğunu ve onu yavaşça öldürdüğünü söylese de Grant dinlemedi ve en sonunda Titanlar ile savaşırken Deathstroke'un dediği oldu. Grant Wilson babasının kollarında öldü.

Kaynak: dc.wikia.com


Evet, burada dikkat etmemiz gereken şey babasının kollarında ölmüş olması. Ancak Peabody'nin dediğine göre cesedini dahi bulamamışlar.


Tabii ki bu olaylardan sonra akla gelen tek bir şey var. Flashpoint ile sıfırlanan DC Evreni'nde Yeni 52 ile beraber Grant Wilson'un geçmişi de değişti ve başka bir şekilde öldü -ya da yaşıyor olma ihtimali var.-

Fazlasıyla heyecanlı süren serinin ilerleyen sayılarda bizlere ne getireceğini hep beraber göreceğiz. Bu sırada hepinize bol çizgi romanlı zamanlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder